top of page
Illustratie M. van Drie

Supervisie & Coaching

Binnen mijn praktijk bied ik supervisie en consultatie aan collega's. Daarnaast bied ik ook verschillende coaching trajecten aan. 

Icoontje M. van Drie

Algemene informatie

Binnen mijn praktijk bied ik supervisie en consultatie aan collega's, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) in het kader van hun opleiding, zowel over psychotherapeutische (groeps)behandelingen, als over psychologische (test)diagnostiek. U kunt ook bij mij terecht voor de benodigde supervisie in het kader van het behalen van uw BAPD-registratie. Daarnaast bied ik ook coachings- trajecten aan: hier kunnen collega’s, maar ook niet-collega’s, gebruik van maken.

Praktijk M. van Drie Utrecht

Indien u een supervisie- of een coachingstraject overweegt, dan kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen waarin ik samen met u kan kijken naar wat ik voor u kan betekenen.

Praktijk M. van drie Utrecht
Icoontje M. van Drie

Voor wie

Supervisie bied ik aan werkzame psychologen, en aan psychologen die in opleiding zijn, bijvoorbeeld tot GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Coaching bied ik aan een ieder die hier zelfstandig naar op zoek is, en in het kader van zakelijke dienstverlening.

Icoontje M. van Drie

Werkwijze

Zowel supervisie- als coachingstrajecten kennen bij mij vaak een vooraf afgesproken aantal sessies, en hebben in principe een standaardduur van 45 minuten per sessie. De sessies vinden bij voorkeur op locatie plaats, maar kunnen ook plaatsvinden via beeldbellen.

bottom of page