top of page

Martijn van Drie

Mijn naam is Martijn van Drie en van beroep ben ik klinisch psycholoog en psychotherapeut. Sinds 2018 werk ik in mijn eigen praktijk in de binnenstad van Utrecht. In mijn werk vormt onderlinge gelijkwaardigheid voor mij een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast kenmerkt mijn stijl van werken zich onder meer door een betrokken, geduldige en niet-veroordelende en weinig stoffige instelling.

Psychotherapeut Martijn van Drie
Icoontje M. van Drie

Meer over mij

In 2002 heb ik de polder waarin ik ben opgegroeid verruild voor de stad Utrecht om daar psychologie aan de Universiteit Utrecht te gaan studeren. In 2007 heb ik deze studie afgerond, waarna ik sindsdien op veel verschillende afdelingen binnen de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (sggz) heb gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan met de diagnostiek en de behandeling van veel verschillende soorten psychische klachten, zoals somberheid en angstklachten, maar ook op het gebied van meer diepgewortelde of hardnekkige problemen die samenhangen met iemands levensgeschiedenis of persoonlijkheid.

 

In 2012 heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond, en in 2017 heb

ik mijn registratie als klinisch psycholoog en psychotherapeut behaald.

Naast het werken in mijn eigen praktijk werk ik als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast ben ik verbonden aan de RINO Groep, en geef ik onder andere les op het gebied van (psycho)diagnostiek en indicatiestelling.

 

Ik heb lidmaatschappen bij de volgende organisaties:

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (www.lvvp.info)

Nederlands Instituut van Psychologen (www.psynip.nl)

Landelijk Beraad Psychodiagnostiek (www.landelijkberaadpsychodiagnostiek.nl)

bottom of page